Houd me op de hoogte

“Alleen je eerste thuis is gegeven, daarna maak je het zelf.”

Joan Copijn

Nieuwbouw Tuinen van Genta - Persona - Joan Copijn - je eerste thuis

Mijn leven

Je zoekt toch je roots, uiteindelijk. Je zoekt herkenning denk ik, dat het fijn voelt. Ik houd van mensen om me heen. Zo ken ik dat uit Santigron. Ik wil naar buiten stappen en bekende gezichten zien. Veel in de buitenlucht zijn, dat wil ik. Voeten op de trappers, neus in de lucht. Dan voel ik me vrij.

Mijn huis

Hier heb ik alles dat ik nodig heb. Een heerlijke keuken en living, iedereen kan komen aanwaaien. En het terras, zo heerlijk om daar op blote voeten met mijn plantjes bezig te zijn, terwijl ik de kinderen uit de buurt zie spelen in het groen. In het weekend zit ik ‘s ochtends vaak even bij de buurvrouw. Haar man kan erg goed uitslapen. Tuinen van Genta is een zegen.

Nieuwbouw Tuinen van Genta - Persona - Joan Copijn - mijn huis

Mijn stad

De mogelijkheden die ik hier in de stad heb, wil ik nooit meer missen. Heerlijk dat ik nu overal op de fiets heen kan. Ik hoef nooit te wachten, alles lekker in mijn eigen tempo. Vaak zie ik lachende gezichten. Ouders van kinderen die ik les heb mogen geven. Meiden en kerels die vroeger bij mij in de klas zaten. Mijn wortels liggen misschien elders. Maar ik ben als wiwiri, verweven met deze stad.

“Wat je koestert, koestert jou.”

Nieuwbouw Tuinen van Genta - Persona - Joan Copijn - stadsgrachten

Nieuwbouw Tuinen van Genta - Persona - Joan Copijn - stadstuinen

Tuinen van Genta mailing

Op de hoogte blijven? Maak een account aan en wij houden je met nieuwsbrieven op de hoogte!

Account aanmaken.