Houd me op de hoogte

“Of je nu koopt of huurt, nieuwbouw heeft veel voordelen”

Voordelen van nieuwbouw

Of je nu koopt of huurt, nieuwbouw heeft veel voordelen. Op het gebied van comfort, waarde, ruimte en milieu. Bouwkundig voldoet je woning minimaal aan de nieuwste wettelijke eisen (Bouwbesluit 2012).

Onderhoudsarm

Alles aan een nieuwbouwwoning is nieuw en fris. De eerste vijf jaar heeft je woning nauwelijks onderhoud nodig. De gebruikte materialen zijn van nu, dus van hoge kwaliteit. Mochten er toch gebreken aan het licht komen, worden die voor je opgelost onder de garantieregeling.

Comfortabel

Jouw woning is goed geïsoleerd tegen kou en hitte, en voldoet aan de strengste wettelijke eisen voor geluidsisolatie. Hetzelfde geldt voor de luchtkwaliteit; ook die voldoet aan de strengste normen. Dat alles maakt het binnenklimaat aangenaam en comfortabel.

Duurzaam

Je nieuwe woning is een stuk duurzamer dan oudere woningen; nieuwbouwwoningen belasten het milieu minder en zorgen voor een geringere uitstoot van CO2. Dat is te danken aan de goede isolatie en het gebruik van duurzame warmte en energiesystemen.

Binnenruimte

Het laatste Bouwbesluit heeft ervoor gezorgd dat plafonds en deuren hoger zijn geworden, trappen minder steil. Verder gelden minimale afmetingen voor bijvoorbeeld toiletruimten en gangen. De woningen op Tuinen van Genta, uitzonderlijk ruim voor hun klasse, voldoen ruimschoots aan alle eisen.

Maatwerk

Meepraten over de indeling en je woning naar wens maken. De keuken en het sanitair precies zoals jij het prachtig vindt. Een nieuwbouwwoning helemaal naar je zin maken is veel makkelijker dan verbouwen.

Veiligheid

Je nieuwbouwwoning is gebouwd volgens de modernste veiligheidseisen, met bijvoorbeeld inbraakwerend hang- en sluitwerk. Op Tuinen van Genta is ook je woonomgeving ingericht naar de nieuwste inzichten op het gebied van veiligheid en sociale cohesie.

KIJK VOOR MEER INFORMATIE OP DE WEBSITE VAN BEWUST NIEUWBOUW

Tuinen van Genta mailing

Ontvang alle nieuwtjes, volg de ontwikkelingen. Wees er bij als de inschrijvingen starten.

Meld je nu aan