Houd me op de hoogte

“De toekomst hebben we zelf in handen”

Groene omgeving

Een groene omgeving draagt bij aan de kwaliteit van leven. Het zorgt voor een geliefde, gewaardeerde en gezonde omgeving om te wonen, werken en recreëren. Het maakt ons weerbaarder tegen stress en negatieve gevoelens, draagt bij aan sneller herstel na ziekte en zorgt voor een beter sociaal klimaat. Daarnaast draagt een groene omgeving bij aan klimaat-bestendigheid, het zuiveren van de lucht, beperken van geluidsoverlast, biedt het verkoeling in hete zomers en heeft het een positief effect op de vastgoedwaarde van woningen en kantoren.
In een zorgvuldig ontworpen groene omgeving voelen mensen zich prettig en gelukkig, worden beweging en activiteit gestimuleerd en worden mensen uitgenodigd tot recreatie en sociale interactie. Men sport, speelt en ontmoet elkaar in het park of onderhoudt gezamenlijk een moestuin.

Duurzaam wonen

De toekomst van de stad is natuur. Ze hebben elkaar nodig. Om het stedelijk ecosysteem te versterken en biodiversiteit in de stad te behouden, is natuurinclusief ontwerpen essentieel. Voor plant- en diersoorten, maar ook voor de mens en onze leefomgeving.

Groene omgeving

Een groene omgeving draagt bij aan de kwaliteit van leven. In een zorgvuldig ontworpen groene omgeving voelen mensen zich prettig en gelukkig, worden beweging en activiteit gestimuleerd en worden mensen uitgenodigd tot recreatie en sociale interactie. Men sport, speelt en ontmoet elkaar in het park of onderhoudt gezamenlijk een moestuin.

Nieuwbouw - Project - Tuinen van Genta - Project Binnenplaats
Tuinen van Genta - Logo

De voordelen van nieuwbouw

Of u nu koopt of huurt, nieuwbouw heeft veel voordelen, zoals comfort door goede isolatie en lagere energiekosten dankzij energiezuinige technieken.
Bekijk hieronder alle voordelen op een rij.

Nieuwbouw - Voordelen - Tuinen van Genta - Onderhoudsarm

Onderhoudsarm

Alles aan uw nieuwe huis is nieuw en fris. Daardoor heeft uw huis de eerste vijf jaar nauwelijks of geen onderhoud nodig.

U heeft dus ook geen overlast door onderhoudswerkzaamheden. Dit gemak is mede te danken aan de gebruikte materialen. Extra pluspunt voor kopers: u bespaart op uw onderhoudskosten. En mochten er in de eerste jaren bouwkundige gebreken aan het licht komen, dan worden die dankzij de garantieregeling voor u opgelost.

Comfortabel

Uw woning is goed geïsoleerd tegen kou en hitte, en voldoet aan de strengste wettelijke eisen voor geluidsisolatie.

Hetzelfde geldt voor de luchtkwaliteit; ook die voldoet aan de strengste normen. Daarnaast zorgen moderne technieken in steeds meer nieuwbouwhuizen voor verwarming en koeling. Dat alles maakt het binnenklimaat aangenaam en comfortabel. Bouwkundig voldoet uw huis eveneens aan de nieuwste wettelijke eisen (Bouwbesluit). Dat betekent onder meer dat de plafonds en deuren hoger zijn en de trappen minder steil. Verder gelden minimale afmetingen voor bijvoorbeeld toiletruimten en gangen. Ook die extra ruimte zorgt voor meer comfort.

Nieuwbouw - Voordelen - Tuinen van Genta - Comfortabel

Nieuwbouw - Voordelen - Tuinen van Genta - Duurzaam

Duurzaam

Uw huis is een stuk duurzamer dan oudere woningen; nieuwbouw belast het milieu minder en zorgt voor een geringere uitstoot van CO2.

Dat is onder meer te danken aan de goede isolatie en aan het gebruik van duurzame technieken om uw huis van warmte en stroom te voorzien. Bovendien gebruiken steeds meer bouwers duurzame bouwmaterialen, zoals verantwoord gekapt hout.

Tuinen van Genta mailing

Ontvang alle nieuwtjes, volg de ontwikkelingen. Wees er bij als de inschrijvingen starten.

Meld je nu aan

Energiezuinig

Met standaard een energieverbruik dat overeenkomt met energielabel A, is uw nieuwbouwhuis zeer energiezuinig.

Dat merkt u aan uw energierekening. Bovendien draagt u hiermee bij aan een beter klimaat en een beter milieu.

Nieuwbouw - Voordelen - Tuinen van Genta - Energiezuinig

Nieuwbouw - Voordelen - Tuinen van Genta - Op Maat

Op Maat

Meepraten over het ontwerp, een andere indeling kiezen en opties laten uitvoeren. Op vele manieren kunt u van een nieuwbouwhuis echt úw huis maken.

U kunt vaak bijvoorbeeld zelf uw keuken, badkamer en sanitair uitzoeken. Verder kunt u als opties kiezen voor onder meer een dakkapel, een aanbouw, een opbouw of een erker. En in overleg met de bouwer kunt u ook nog eens andere persoonlijke woonwensen laten uitvoeren. Hoeveel maatwerk mogelijk is, verschilt per project en per woning.

Bij huur is er minder te kiezen. Daartegenover staat dat uw huis bij oplevering vaak is voorzien van een volledig ingerichte badkamer en een keuken voorzien van alle inbouwapparatuur.

Veilig Wonen

Uw huis is gebouwd volgens de modernste veiligheidseisen. Ook de woonomgeving is ingericht volgens de nieuwste inzichten op veiligheidsgebied.

Vaak hebben nieuwbouwwoningen zelfs het Politiekeurmerk Veilig Wonen, met bijvoorbeeld inbraakwerend hang- en sluitwerk. In een huis met dit keurmerk heeft u vijftig procent minder kans op een inbraak.

Meer informatie:
Politiekeurmerk Veilig Wonen

Nieuwbouw - Voordelen - Tuinen van Genta - Veilig Wonen

Zoekvenster sluiten